Uputstvo za korišćenje platforme

 

Agrukursevi.rs platforma namenjena je sadašnjim i budućim poljoprivrednicima, kao i svima onima koji su zainteresovani za širenje znanja i učenje o aktuelnim trendovima i inovacijama iz domena savremene poljoprivredne proizvodnje, kao i onoga što će u narednim godinama i decenijama postati realnost na domaćim farmama i njivama.


Pregled ponuđenih kurseva

 


Pregled postojećih kurseva može se naći na glavnoj stranici agrokursevi.rs platforme, u odeljku: „Istraži kurseve“, ili direktno putem ovog linka.

 

Odabir kursa za pohađanje

 

Nakon što odabereš kurs koji ti je interesantan, potrebno je da klineš na „Upiši kurs“, nakon čega će se otvoriti stranica sa više informacija o samom kursu.

 

Započinjanje kursa

 

Nakon pregleda stranice kursa, ukoliko i dalje postoji zainteresovanost za upisivanje kursa, potrebno je kliknuti na dugme „Upiši sada“.

Potom će se otvoriti modalni prozor za prijavu na kurs. Ukoliko si već registrovan/a na platformi, biće potrebno samo da upišeš svoj i-mejl, kao i pristupnu šifru. Ukoliko nise registrovan/a biće potrebno da to napraviš klikom na link „Registrujte se sada“.

 

Registracija novog korisnika

 

Za registraciju biće potrebno da uneseš svoj i-mejl i novu šifru koju ćeš koristiti samo za ovu platformu. Nakon toga dobićeš i-mejl potvrde na unetu adresu e-pošte, nakon čega će biti potrebno da u svom e-sandučetu otvoriš pristigli mejl i preko njega potvrdiš da je to tvoja lična i-mejl adresa. Nakon potvrde, moći ćeš započeti sa pohađanjem odabranog kursa na samoj platformi.

 

Pohađanje kursa

 

Po zapčinjanju kursa imaćeš mogućnost da redom proučiš sve tekstualne, grafičke i video materijale, te da na kraju testiraš svoje znanje i tako stekneš priliku da zadobiješ sertifikat ukoliko zadovoljiš postavljene kriterijume.

 

Sertifikat o završenom kursu

 


Ukoliko pređeš sve materijale i položiš završni test kursa, bićeš nagrađen sertifikatom o položenom kursu koji ćeš moći preuzeti u PDF formatu. Sertifikat možeš posle odštampati ili ga deliti sa drugima elektronski. Sertifikat ćeš moći preuzeti na početnoj stranici kursa koji je upisan i završen.

 

Ocenjivanje kursa

 

Po završetku kursa, imaćeš opciju da oceniš kurs i tako podeliš svoje iskusvo sa budućim polaznicima. Ovo je značajna povratna informacija za predavače na kursu koji si pohađao/la, kao i korisna smernica za buduće polaznike pri njihovoj odluci da li će upisati taj isti kurs. Ocene se daju kvantitativno i kvalitativno. 

 

Prijava problema

 

Ukoliko imaš problema sa registracijom, prijavom, pohađanjem kursa, ili nečim drugim, možeš nam se obratiti putem kontakt forme na sajtu.

Želite da naučite više o agrokulturi?

Upišite jedan od naših kurseva potpuno besplatno!